До новин

Збитки «Арени Львів» від початку року склали 600 тисяч

14 листопада, 2017
Збитки
Збитки «Арени Львів» від початку року склали 600 тисяч

За дев’ять місяців 2017 року збитки стадіону «Арена Львів» склали близько 600 тис. гривень.

Про це виданню zaxid.net повідомив директор «Арени Львів» Євген Болкун, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«У минулому році збиток стадіону склав 1 млн грн, а за ці дев’ять місяців 2017 року – 600 тис. грн. І це при тому, що минулого року на нашому стадіоні свої домашні матчі проводив «Шахтар». А тепер цей клуб пішов зі Львова – і це також великі збитки. І минулого року ми прийняли 39 матчів, а цього року наразі лише 17», – сказав Євген Болкун.

За його словами, аби стадіон зміг на повну використовувати свій потенціал, треба, по-перше, остаточно його добудувати, по-друге, частіше приймати на ньому футбольні матчі, концерти, форуми та інші події.

«В проект було закладено не лише сам стадіон, а й транспортну розв’яку в сторону Кільцевої дороги, парковки, трансформаторну підстанцію та ще багато чого. За підрахунками 2013 року для остаточного закінчення всього комплексу треба ще близько 300 млн. грн. Однак зараз про якісь суми говорити рано, треба провести детальний аудит всієї території навколо і вирішити, як її краще використати», – додав Євген Болкун.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд почав ліквідацію збанкрутілого ФК «Говерла».

Коментарі
Додати коментар