До новин

Ліквідована рік тому Горохівська цукроварня відновила роботу

21 листопада, 2017
Санація
Ліквідована рік тому Горохівська цукроварня відновила роботу

Підприємство у селищі Мар’янівка Горохівського району, яке за добу переробляє 6200 тонн цукрових буряків, відновило роботу у жовтні 2017 року після тривалого процесу банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на «Волинські новини».

На заводі оновили обладнання. Загалом роботу на підприємстві отримало 420 людей. Половина з них — ті, хто раніше мав справу з цукроварінням.

Ощадбанк ще з 2013 року через суд домагався визнання банкрутства ПАТ «Горохівський цукровий завод», розгляд справи у суді неодноразово переносився через недостатність відомостей про заставне майно та низки інших документів.

У листопаді 2015 року цукровий завод отримав нового власника — ПП «Агро-Експрес-Сервіс». Уже в березні 2016 року ПАТ «Горохівський цукровий завод», що у селищі Мар'янівка на Волині, визнали банкрутом й ліквідували через борги.

Як розповів генеральний директор підприємства «Агро-Експрес-Сервісу» Василь Муха, відбудовувати завод стало такою ж важкою задачею, як і побудувати новий.

 «Коли підприємство довели «до ручки», думав: усе, на цьому історія мар’янівської цукроварні дійшла кінця. Утім, ще жевріла надія. Нині ця надія перетворилася на впевненість, що все буде добре», — додав керівник підприємства.

Коментарі
Додати коментар