До новин

Стартувала ліквідація банку «Богуслав»

04 грудня, 2017
Ліквідація
Стартувала ліквідація банку «Богуслав»

Фонд гарантування вкладів фізосіб 1 грудня почав процедуру ліквідації АТ «Банк Богуслав».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

Процедура ліквідації фінустанови триватиме з 1 грудня 2017 року до 30 листопада 2018 року включно. Ліквідатором банку призначено Валерія Єрмака також на строк до 30 листопада 2018 року.

«Вимоги кредиторів прийматимуться протягом 30 днів з дня опублікування оголошення у газеті «Голос України». Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку, в черговості, що передбачена законодавством», - зазначили у прес-службі.

На основі рішення про початок ліквідації Фонд розпочав з 1 грудня здійснювати виплати коштів вкладникам АТ «Банк Богуслав» за першою частиною Загального реєстру, до якої не включено гарантовану суму за договорами банківського рахунку (картковими рахунками) до отримання в повному обсязі інформації про операції, здійсненні платіжною системою (внутрішньодержавною та міжнародною).

Для отримання відшкодування вкладники фінустанови можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень будь-якого з банків-агентів Фонду гарантування:

- ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»

- ПАТ «ІДЕЯ БАНК»

- АТ «ОЩАДБАНК»

- ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»

- ПАТ «АЛЬФА-БАНК»

- ПАТ «КРЕДОБАНК»

- ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК»

- ПАТ «ПУМБ»

- ПАТ «ТАСКОМБАНК»

- ПАТ АБ «ПІВДЕННИЙ»

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО почав розслідування виведення активів з банку «Богуслав».

Коментарі
Додати коментар