До новин

Ахметов закриває свої автозаправки «Паралель» і магазини "Брусничка" в зоні АТО

18 травня, 2015
Ліквідація
Ахметов закриває свої автозаправки «Паралель» і магазини "Брусничка" в зоні АТО

Мережи автозаправних комплексів «Паралель» і фрешмаркетів «Брусничка» Ріната Ахметова призупиняють роботу на території населених пунктів Донецької і Луганської областей, непідконтрольних українській владі.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на УНІАН.

«До 18 травня включно свою роботу призупинять 32 автозаправні комплекси під ТМ "Паралель" у Донецьку, Макіївці, Докучаєвську, Зугресі, Шахтарську, Єнакієвому, Сніжному, Тельмановому і Торезі. Рішення про призупинення роботи АЗК прийнято з урахуванням поточної ситуації: на даний момент компанія не бачить можливості для постачання палива до цих міст у межах чинного законодавства або закупівлі його на місці у постачальників, зареєстрованих в Україні», - йдеться у повідомленні «Паралелі».

У повідомленні наводяться слова генерального директора компанії Олени Хилієнко, яка повідомила, що мережа відновить роботу на цій території за бачення роботи в рамках правового поля, а також за можливості безпечної роботи персоналу.

Компанія «Український ритейл», яка входить до групи СКМ і розвиває в Україні мережу фрешмаркетів «Брусничка», з 18 травня також призупиняє роботу 54 магазинів торгової мережі на непідконтрольних українській владі територіях Донецької і Луганської областей.

«Закриття магазинів – вимушений крок, непросте рішення, продиктоване незалежними від нас обставинами. Донецьк був і залишається рідним домом для компанії і більшості співробітників. Проте в даний час склалася ситуація, за якої продовження поставок продуктів з території України стало неможливим, а складські запаси мережі підійшли до критичного мінімуму», - цитується в повідомленні генеральний директор компанії Дмитро Кулик.

За його словами, торговельна мережа має намір відновити роботу магазинів «як тільки з'явиться можливість доставляти продукти» в зону АТО.

Коментарі
Додати коментар