До новин

Мін'юст створив умови для конкуренції у сфері навчання кандидатів у приватні виконавці

05 грудня, 2017
Законодавство
Мін'юст створив умови для конкуренції у сфері навчання кандидатів у приватні виконавці

Змінами до Порядку допуску до професії приватного виконавця від 27 листопада 2017 року передбачено розширення кількості навчальних закладів, що проводять навчальні курси з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

За його словами, виші, які відповідають встановленим вимогам, можуть подавати до Мін'юсту заяви про включення їх до переліку закладів, які проводять навчання кандидатів у приватні виконавці.

«Заклад, який має намір проводити курси, на кожний календарний рік готує навчальний план проведення курсів. План складається з навчальних програм і містить конкретний зміст навчальної дисципліни, послідовність, організаційні форми її вивчення, їх обсяг та викладачів, які будуть залучені до проведення вивчення дисципліни», - зазначив Сергій Шкляр.

При цьому курси проводяться на принципах доступності, поєднання теорії і практики, диференціації і системності та відповідно до переліку обов'язкових питань, за якими проводиться навчання осіб, які мають намір здійснювати діяльність приватного виконавця, визначених структурним підрозділом Міністерства та розміщених на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України.

Строк проведення курсів становить не менше одного календарного місяця.

Коментарі
Додати коментар