До новин

На Волинь надійшли гроші для погашення зарплатних боргів шахтарям

12 грудня, 2017
Борги
На Волинь надійшли гроші для погашення зарплатних боргів шахтарям

Волинські шахтарі отримають зароблене – кошти на погашення боргів по заробітній платі уже надійшли на рахунки ДП «Волиньвугілля».

Про це розповіли у відділі інформаційної політики ОДА, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Zik.

На рахунки головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області надійшло 30,3 млн гривень, 25 із яких – на погашення заборгованості шахтарям за серпень – жовтень поточного року, а 5,3 млн грн спрямують на захищені статті. Кошти переказали на рахунки підприємства. У найкоротший час шахтарі отримають зароблене.

Нагадаємо, що для вирішення фінансового колапсу, а також у відповідь на звернення представників окремих шахтарських колективів, голова облдержадміністрації Володимир Гучик провів робочу зустріч із заступником міністра енергетики та вугільної промисловості України Галиною Карп, де й обумовили наближення фінансування.

Днями раніше, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зустрічався із керівниками шахт ДП «Волиньвугілля» та представниками профспілкових організацій, де й обговорили реальні можливості розвитку вугільної галузі краю на 2018 рік.

Коментарі
Додати коментар