До новин

Ліквідацію Актив-Банку продовжили на рік

12 грудня, 2017
Ліквідація
Ліквідацію Актив-Банку продовжили на рік

Продовжено строк здійснення процедури ліквідації ПАТ «КБ «Актив-Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

На підставі пункту 2 частини п’ятої статті 12, частини першої статті 35, частини п’ятої статті 44, частини третьої статті 48 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі-Фонд) прийняла рішення від 07 грудня 2017 року № 5315 про продовження строків здійснення процедури ліквідації ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК» строком на один рік до 23 грудня 2018 року включно.

Водночас, відповідно до зазначеного рішення продовжено повноваження ліквідатора ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», визначені Законом, зокрема, статтями 37, 38, 47-52, 52-1, 53 Закону, в тому числі з підписання всіх договорів, пов’язаних з реалізацією активів банку у порядку, визначеному Законом, окрім повноважень в частині організації реалізації активів банку, начальнику відділу запровадження планів врегулювання неплатоспроможності банків Шевченку Андрію Миколайовичу строком на один рік до 23 грудня 2018 року включно.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на думку ліквідатора Актив-Банку, НБУ безпідставно забрав 23 млн грн.

Коментарі
Додати коментар