До новин

Через СЕТАМ продали активи банків на 154 млн грн

14 грудня, 2017
Продаж
Через СЕТАМ продали активи банків на 154 млн грн

Через систему електронних онлайн торгів OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» з початку 2017 року було реалізовано в рамках добровільного продажу банківські активи на суму 154 млн грн.

Про це повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

Очільник СЕТАМ наголосив, що підприємство вже підписало договори про співпрацю з низкою провідних фінансових установ, серед яких: Укрексімбанк, Приватбанк, Альфабанк Україна, ВТБ Банк, Індустріалбанк, Радабанк, Чеський експортний банк.

«Продовжується співпраця з Укргазабанком та Ощадбанком. Найдорожчий проданий банківський лот - приміщення загальною площею 1240,70 кв.м у Києві від АБ «Укргазбанк» - було продано за 39 млн грн», - зазначив Вишньов.

Було дано старт співпраці OpenMarket та Агентства з розшуку та менеджменту активів. Першими лотами, виставленими на продаж, стали елітні автомобілі. Торги завершилися 20 листопада, було продано 3 автомобілі на суму 2,4 млн грн з приростом ціни на 10%.

«Загальна сума продажу з початку роботи ДП «СЕТАМ» склала 3,5 млрд грн», - додав він.

З початку року OpenMarket заробив для держави майже 1,5 млн грн. З 2017 року було продано 10 672 лотів. Ціни реалізації у порівнянні зі стартовими зросли у середньому на 10%.

«Понад половина лотів - 55% - реалізуються з приростом ціни» - підкреслив гендиректор СЕТАМ.

OpenMarket провів перший в світі аукціон з використанням інноваційної криптографічної технології Blockchain 6 вересня 2017 року. Всі торги OpenMarket переведено на технологію Blockchain.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Запоріжжя приєдналося до OpenMarket.

Коментарі
Додати коментар