До новин

Окупанти в Криму схвалили продаж «віджатого» у Коломойського майна

28 грудня, 2017
Продаж
Окупанти в Криму схвалили продаж «віджатого» у Коломойського майна

Так звана «держрада Криму» дала згоду на продаж майна, що належить олігархові Ігорю Коломойському і було «націоналізовано» після окупації півострова Росією.

Про це сказано в повідомленні «кримського парламенту», передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Йдеться про санаторії, готелі і автозаправну станцію.

«На продаж будуть виставлені заправка в Сімферопольському районі, дитячий санаторій «Таврида» в Євпаторії (8 об'єктів), рекреаційний комплекс «Наутілус» в Гурзуфі (9 об'єктів) та готель «Крим» в Ялті (103 об'єкта)», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, окупанти виставили на продаж кримські мережі АЗС, що належали групі «Приват» Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Їх оцінили у 10,66 млн доларів.

У Криму групі «Приват» належала 41 АЗС (десята частина розташованих на півострові станцій). З них 15 АЗС працювали під брендом «Укрнафта», ще 15 АЗС - ANP, чотири - «Сентоза» і 7 АЗС - «Авіас».

Як відомо, окупаційна влада Криму також «націоналізувала» три санаторії і готель, які належать структурам, пов'язаним з Коломойським. У нього забрали пансіонати «Енергетик», «Масандра», «Кастрополь», а також готель «Крим». Всі об'єкти розташовані в Ялті.

При окупації Криму Росією в 2014 році було «націоналізовано» 250 об'єктів, що належали Україні і українському бізнесу. Загальна вартість майна оцінюється в 1 млрд доларів.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, російський банк, що працював в Криму, збанкрутував через санкції.

Коментарі
Додати коментар