До новин

Гендиректор МТСБУ сподівається повернути свої повноваження ще до літа

19 травня, 2015
Резонансні справи
Гендиректор МТСБУ сподівається повернути свої повноваження ще до літа

У Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) до кінця травня з'явиться повноправний генеральний директор - апеляційний суд Києва почав розглядати апеляцію страхової компаній «АХА Страхування» та МТСБУ на рішення Голосіївського суду про скасування призначення Володимира Шевченка (на фото) на пост гендиректора бюро.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Капітал».

Засідання у цій справі призначено на 27 травня.

Сьогодні в МТСБУ ситуація з гендиректором невизначена. Володимир Шевченко був призначений на цю посаду 10 листопада 2014 року. А вже 20 березня 2015-го був звільнений з цієї посади рішенням координаційної ради бюро. Того ж дня, ближче до вечора, президія бюро призначила Шевченка в.о. гендиректора МТСБУ.

У свою чергу представник координаційної ради Сергій Білий подав позов до Голосіївського суду, який своїм рішенням 26 березня не тільки скасував призначення Шевченка в.о. гендиректора, але і заборонив йому здійснювати організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції, а також заборонив МТСБУ обирати, призначати і рекомендувати до обрання генеральним директором Володимира Шевченка.

«Розгляд цієї справи зараз знаходиться в апеляційному суді. І до його завершення я не можу підписувати документи в МТСБУ, а також виконувати інші функції, властиві генеральному директору. Хоча на роботу ходжу і у всіх бізнес-процесах беру участь », - повідомив Шевченко.

За його словами, сьогодні судові справи про поновлення його на посаді гендиректора йдуть в судах відразу декількох інстанцій.

«Не тільки "АХА Страхування" та інші представники президії МТСБУ оскаржують моє відсторонення, я також подав позови до суду, вимагаючи скасувати рішення координаційної ради. Думаю, протягом двох тижнів питання буде вирішено», - упевнений Володимир Шевченко.

Коментарі
Додати коментар