До новин

Сьогодні клієнти Златобанку почнуть отримувати компенсацію втрачених вкладів з резервів ФГВ

20 травня, 2015
Ліквідація
Сьогодні клієнти Златобанку почнуть отримувати компенсацію втрачених вкладів з резервів ФГВ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 20 травня 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам даного АТ «Златобанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі ФГВФО.

Згідно із повідомленням, виплати починаються у зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду рішення від 13 травня №99 «Про початок процедури ліквідації АТ «ЗЛАТОБАНК» та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку».

Для отримання коштів вкладники банку з 20 травня до 1 липня цього року включно можуть звертатись до установ банку-агента Фонду - Ощадбанку.

Відшкодування вкладникам Златобанку, які з будь-яких причин не звернуться до банку-агента Фонду  у вище зазначений період, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тис. гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів розпочав ліквідацію Златобанку.

Коментарі
Додати коментар