До новин

На продаж виставили Полтавський дослідний механічний завод

05 лютого, 2018
Продаж
На продаж виставили Полтавський дослідний механічний завод

На майданчику OpenMarket держпідприємства «СЕТАМ» виставили на продаж Полтавський дослідний механічний завод, що накопичив 27,8 млн гривень боргів.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Проведення аукціону заплановане на 26 січня 2018 року.

Сфера діяльності ПАТ «Полтавський дослідний механічний завод» - виготовлення запчастин для всіх видів техніки, відновлення зношених запчастин або покращення технічних характеристик виробів (підвищення їх зносо-та корозійної стійкості) методом надзвукового газотермічного напилення.

Історія Полтавського дослідного механічного заводу веде свій відлік з 14 червня 1944 року. За період свого існування підприємство освоїло виробництво виробів для систем вентиляції - верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок для санітарно-технічних систем, а також продукції з чавунного лиття.

Завод виготовляє широкий асортимент запчастин до компресорів (КТ і ПК), верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок, відновлює зношені запчастини методом надзвукового газотермічного напилення.

«Переваги підприємства: оновлений верстатний парк, що дозволяє поліпшити якість продукції, що випускається, збільшити продуктивність і знизити енергоємність виробництва», - підкреслив гендиректор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Повна інформація про лот доступна за посиланням. Стартова ціна: 27,825 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар