До новин

Поліція пояснила, чому голова Мінфіну опинився серед боржників

09 лютого, 2018
Борги
Поліція пояснила, чому голова Мінфіну опинився серед боржників

Міністр фінансів Олександр Данилюк сплатив штраф за порушення правил дорожнього руху, а до реєстру боржників потрапив через помилку.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракало, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

"Щодо адмінпротоколу за порушення правил зупинки, виписаного О. Данилюку 19 лютого 2017 року, повідомляємо, що платіж за порушення ПДР в розмірі 255 гривень був здійснений минулого року", - розповів він.

"Однак через помилку в реквізитах, зроблену платником під час оплати штрафу за вказане адмінправопорушення, цей платіж не відобразився в базі Національної поліції України", - пояснив Тракало.

За його словами, після надання платником відповідних підтверджуючих документів про платіж, а також виправлення зазначеної помилки у фінансовій установі, – сьогодні кошти були зараховані, а відповідний адмінпротокол знято з бази.

Як відомо, міністру фінансів був виписаний штраф за порушення ч. 1 ст. 122 КУпАП, зокрема, за невиконання пункту 15.9 (порушення правил зупинки), ще 19 лютого 2017 року.

Коментарі
Додати коментар