До новин

ГПУ оголосила в розшук одного з керівників Дельта Банку

14 лютого, 2018
Резонансні справи
ГПУ оголосила в розшук одного з керівників Дельта Банку

Генеральна прокуратура оголосила в розшук одного з керівників АТ «Дельта Банк» у зв’язку з підозрою у розтраті грошових коштів фінустанови на понад 1,1 мільярда гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

«Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за підозрою одного із керівників АТ «Дельта Банк» у розтраті грошових коштів банку на суму понад 1,118 млрд гривень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з тим, що підозрюваний переховується від органів досудового розслідування, його оголошено у розшук.

Також повідомляється, що з метою забезпечення відшкодування завданих злочином збитків, під час досудового розслідування за клопотанням прокурора накладено арешт на рухоме та нерухоме майно, яке згідно отриманих відомостей є майном, що набуте злочинним шляхом або отримане за рахунок доходів від вчинення злочину.

Як відомо, Нацбанк 2 вересня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Дельта Банку.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, невраховані збитки Дельта Банку становлять 42 мільярди гривень.

Коментарі
Додати коментар