До новин

ФГВФО нарешті розрахувався із вкладниками збанкрутілого Класикбанку та ліквідував його

22 лютого, 2018
Ліквідація
ФГВФО нарешті розрахувався із вкладниками збанкрутілого Класикбанку та ліквідував його

Фонд гарантування заявив про завершення виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «Класикбанк» та остаточну ліквідацію фінустанови.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

19 лютого 2018 року ліквідатор Класикбанку подав документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР).

Відповідно до частини сьомої статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантування завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

У зв’язку із цим, Фонд гарантування повідомляє про завершення виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «КЛАСИКБАНК».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 14 червня 2016 року правління Нацбанку України прийняло рішення про віднесення належного Сергію Думчеву ПАТ «Класикбанк» до категорії неплатоспроможних.

Коментарі
Додати коментар