До новин

OpenMarket за один день продав активів Укргазбанку на 36 млн грн

23 лютого, 2018
Продаж
OpenMarket за один день продав активів Укргазбанку на 36 млн грн

19 лютого завершилися чергові успішні торги майна АБ «УКРГАЗБАНК» на електронному аукціоні OpenMarket держпідприємства СЕТАМ. На майданчику за день було продано 7 лотів банку на суму 36,409 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Це переважно нерухомість у Києві та земельні ділянки.

«Укргазбанк є на сьогодні одним з наших найбільших клієнтів та надійним партнером. Наша співпраця вкотре доводить, що продавати банківські активи можна ефективно, чесно та безпечно. Всього з початку співробітництва сума проданих активів з балансу банку перевищила 317 млн грн» - наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Нагадаємо, що 7 листопада 2016 року було оголошено про початок співпраці між АБ «Укргазбанк», компанією JLL в Україні та ДП «СЕТАМ» у рамках проекту щодо продажу балансового майна банку. У результаті такої співпраці АБ "Укргазбанк" першим з українських банків почав здійснювати реалізацію свого майна за допомогою міжнародної консалтингової компанії JLL в Україні на відкритих торгах OpenMarket.

Вже сьогодні, до OpenMarket приєднались усі державні та ряд комерційних банків. Крім Приватбанку, Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку з майданчиком співпрацюють ВТБ, Альфа банк, ПУМБ, Полтава банк, Рада банк, Укрсоцбанк, Індустріалбанк, Банк Кліринговий дім, Унікредитбанк, Кредит Дніпро, Банк БМ та Піреус Банк.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, OpenMarket запустив еквайринг - оплату гарантійних внесків за лоти онлайн.

Коментарі
Додати коментар