До новин

У рамках банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється комерційна нерухомість

05 березня, 2018
Продаж
У рамках банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється комерційна нерухомість

У межах процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставили майно, яке виступає забезпеченням за кредитами виданими Єврогазбанком.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість на вулиці Молодогвардійській, будинок 32, м.Київ. Реалізовуватимуться готельно-офісний та торгівельно-розважальний комплекс загальною площею 18,67 тис. м2, групи приміщень загальною площею 236,3 м2, нежилий  будинок площею 1165,10 м2)», - у точнили у ФГВФО.

Серед вказаних об’єктів є майно, яке виступає забезпеченням за кредитами виданими Єврогазбанком. Однак, через маніпуляції, про які Фонд гарантування раніше повідомляв, представники банку фактично усунуті від прийняття рішень в рамках процедури банкрутства. Є всі підстави вважати, що основною метою цього є продаж майна ринку «Жуляни» за мінімально можливою ціною.

Натомість, Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоби якнайбільша кількість потенційних покупців взяла участь у торгах. Це дасть можливість максимально підвищити ціну продажу, відповідно, підвищити і надходження до неплатоспроможного Єврогазбанку.

Оголошення про аукціон, який відбудеться 5 квітня 2018 року, розміщене на сайті Вищого господарського суду України та Міністерства юстиції України.

Кінцеві строки представлення заявок на участь у торгах та сплати гарантійного внеску – 7 березня 2018 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держава рятує активи збанкрутілого Єврогазбанку.

Коментарі
Додати коментар