До новин

Данилюк: Ключове завдання - ліквідувати податкову міліцію

21 березня, 2018
Ліквідація
Данилюк: Ключове завдання - ліквідувати податкову міліцію

Реформа Державної фіскальної служби не можлива без остаточної ліквідації податкової міліції, адже це необхідна умова для її пе​ретворення на сервісну службу.

Про це міністр фінансів Олександр Данилюк заявив в інтерв’ю «BBC Україна», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація

«Справжніх змін не буде, доки в організації працюють люди, які гроші з бізнесу витискають, а не прагнуть бути сервісною службою», - зазначив Данилюк.

Міністр зазначив, що для остаточної ліквідації податкової міліції та створення Служби фінансових розслідувань важлива підтримка уряду та парламенту.

«Без підтримки уряду це не робиться, без підтримки парламенту створити службу фінансових розслідувань неможливо», - додав Данилюк.

Нагадаємо, у лютому 2017 року міністр фінансів презентував законопроект щодо створення органу протидії фінансовим злочинам (СФР).

До основних функцій Служби належатиме виявлення, припинення, розкриття та досудове розслідування злочинів у економічній-фінансовій-податковій сферах, а також аналітична і профілактична робота. 22 березня того ж року КМУ схвалив законопроект як урядовий.

Нагадаємо, в понеділок голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна зареєструвала законопроект про Національне бюро фінансової безпеки.

Коментарі
Додати коментар