До новин

Липецька фабрика Roshen збільшила збиток у 65 разів

26 березня, 2018
Збитки
Липецька фабрика Roshen збільшила збиток у 65 разів

Липецька кондитерська фабрика корпорації Roshen у 2017 році збільшила збиток у 65 разів.

Про це розповіли у прес-службі корпорації, передає повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«За підсумками 2017 року чистий збиток липецького активу Roshen, законсервованого з 2017 року, склав 311,7 млн ​​рублів, збільшившись майже в 65 разів у порівнянні з 2016-м (4,8 млн рублів)», - повідомили в компанії.

Такі збитки згенеровані за рахунок того, що виробництва, а, отже, і доходів, у Липецької фабрики немає.

При цьому витрати на оплату праці для працівників, які залишилися, виплати допомоги по скороченню персоналу, витрати на електроенергію, податок на землю є.

Нагадаємо, раніше президент корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський заявив, що активи Липецької кондитерської фабрики знецінилися і нічого не варті.

За його словами, у 2016 році вартість активів оцінювалася в 200 млн доларів, але тепер жоден покупець не заплатить за них таку суму.

Як відомо, з 1 квітня 2017 року Липецька фабрика «Roshen» припинила випуск продукції і заявила, що всі співробітники будуть звільнені.

Росіяни заарештували 12 об'єктів нерухомості кондитерської корпорації Roshen у Липецьку.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, гендиректор корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський вважає, що Липецька кондитерська фабрика в Росії швидше згниє, ніж власник продасть її дешевше ринкової вартості.

Коментарі
Додати коментар