До новин

Самооборона взялась визволяти готель «Поділля» у Вінниці від рейдерського захоплення

25 травня, 2015
Резонансні справи
Самооборона взялась визволяти готель «Поділля» у Вінниці від рейдерського захоплення

Вінницька «Самооборона Майдану» розповіла, як новопризначене керівництво тероризує готель «Поділля».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на вінницьке видання «20 хвилин».

За словами екс-голови правління ПАТ «Вінниця Турист» Володимира Юр’єва, проблеми з готелем «Поділля» почались після того, як суд прийняв рішення про право власності на ПАТ «Вінниця Турист».

«Стартувала компанія відсторонення керівництва, - розповідав Юр’єв. - 27 квітня наглядова рада приватного акціонерного товариства «Вінниця Турист» офіційно звільнила мене».

За словами Юр’єва, керівник наглядової ради пропонував йому розірвати всі договори підписані на рік і виселити з приміщення Самооборону. Тоді його мали залишити на роботі. Але голова правління на такі міри не пішов, бо відчував, що після цього його все одно звільнять.

Представники Самооборони, які знімають в приміщенні готелю приміщення, розповіли, що в планах новопризначеного керівництва довести готель до банкрутства і продати його за копійки.

За їх словами, нинішній голова правління «Вінниця Турист» Руслан Іжаківський раніше працював водієм в одного з вінницьких депутатів. Директором правління призначили колишнього заступника начальника міліції Тиврівського району.

Як розповіли представники Самооборони, вони відстоюватимуть передачу профспілок у державну власність. І це стосуватиметься не лише готелю «Поділля», але й інших по Україні.

Коментарі
Додати коментар