До новин

«Смарт-холдинг» ліквідував 14 підприємств «Амстор» через реструктуризацію бізнесу

25 травня, 2015
Ліквідація
«Смарт-холдинг» ліквідував 14 підприємств «Амстор» через реструктуризацію бізнесу

Промислово-інвестиційна група «Смарт-холдинг» проводить реструктуризацію бізнесу, умовно об’єднаного в групу компаній «Амстор», у зв'язку з чим було ліквідовано 14 підприємств групи.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Смарт-холдинг».

Зокрема, у виданні Хрещатик було опубліковано повідомлення про ліквідацію наступних ТОВ: «Юр-Тект-Консалдтінг», «Чумацький шлях», «ФУДТОРГ», ТД «Амстор», «Капітель-Інжиніринг», «Донінвестпрод», «Моноплан», «Облкоопрінкторг-2»,»Будіндустріясервіс», «Вестмакс», «Амстор Трейд», «Амстор М», «Амстор», «Амстор-Інвест».

У «Смарт-холдингу» пояснили, що ліквідація пов'язана з реструктуризацією бізнесу, умовно об'єднаного в ГК «Амстор», а також неможливістю відновити документи по низці підприємств, які були викрадені або знищені після захоплення магазинів торговельної мережі озброєними особами наприкінці 2014 - початку 2015 років.

У групі відзначають, що структура бізнесу повинна стати працездатною і прозорою, щоб уникнути ймовірності маніпулювання звітністю та приховування істинного фінансового становища групи від мажоритарних акціонерів.

Разом з тим у «Смарт-холдингу» додали, що шукають можливість запустити роботу всіх торгових центрів самостійно або у співпраці з партнерами.

«Ми ведемо переговори з усіма великими гравцями, яким може бути цікава співпраця. Розглядаються різні схеми запуску магазинів: зі збереженням бренду «Амстор» і робота під іншими брендами. Для працівників найважливішим є збереження робочих місць і своєчасна виплата заробітної плати. Деякі потенційні партнери провели попередній due dilligance. Але ні з одним з гравців ринку ми не прийшли до фінальних домовленостей», - сказали в компанії у відповідь на питання про долю мережі після завершення реструктуризації.

Коментарі
Додати коментар