До новин

Київ продаватиме рекламу в метро через аукціони «ProZorro.Продажі»

20 квітня, 2018
Продаж
Київ продаватиме рекламу в метро через аукціони «ProZorro.Продажі»

Київська міська державна адміністрація підписала декларацію про співпрацю з «ProZorro.Продажі».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу КП «Київський метрополітен».

Зазначається, що документ закладає основу для проведення пілотного проекту щодо розміщення об`єктів реклами в Києві на відкритих електронних аукціонах.

У рамках пілоту на аукціони у «ProZorro.Продажі» буде виставлятися право на розміщення рекламних носіїв у КП «Київський метрополітен». Таким чином лоти включатимуть у себе право на розміщення реклами на вагонах та станціях метрополітену.

«Завдання столичної влади – якомога краще дбати про інтереси громади. Київ має величезний, цікавий для ринку актив. Треба використовувати його ефективно і отримувати ринкової ціну», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

Наступним кроком пілотного проекту стане внесення відповідних змін до рішення КМДА від 20 квітня 2017 року № 223/2445 «Про затвердження Правил розміщення рекламних засобів у місті Києві». А перші лоти в системі мають з’явитися протягом 2 місяців з моменту підписання Декларації.

«Ми очікуємо, що пілотний проект буде більш ніж успішним», – розповів в.о. директора ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболев.

Після успішного завершення пілотного проекту, використання системи буде поширене і на інші комунальні підприємства столиці.

«ProZorro.Продажі» – це електронна торгова система державних аукціонів, що використовується для продажу активів неплатоспроможних банків, які знаходяться в управлінні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, та реалізації майна державних та комунальних підприємств.

Нагадаємо, «Київський метрополітен» вже продавав два вагони, у яких закінчився термін експлуатації, через ProZorro.

Коментарі
Додати коментар