До новин

Землю заводу «Укроборонпрому» продають через борги із зарплати

25 квітня, 2018
Продаж
Землю заводу «Укроборонпрому» продають через борги із зарплати

Будівлі та землю державного Миколаївського суднобудівного заводу продають через заборгованість підприємства з виплати заробітної плати своїм працівникам.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу СЕТАМ.

Загальна вартість виставленого на продаж майна складає 52,3 мільйони гривень.

«На продаж виставлено: адміністративний побутовий корпус площею 15 026,6 кв. м.; добудована набережна з берегоукріпленням 400 п.м.; залізничні шляхи 300 п. м.; автодороги та інші споруди», — йдеться у повідомленні.

При цьому, заборгованість підприємства перед своїми працівниками складає 30,2 мільйони гривень.

Як зазначається, власником цього майна є Укроборонпром, якому і належить завод.

Це вже не перший подібний аукціон з продажу майна боржників з виплати зарплати. Загалом, з початку квітня такого майна продали на 38,7 млн грн.

Нагадаємо, що на початку квітня 2018 року Міністерство юстиції розпочало кампанію з ліквідації заборгованості з виплати зарплат. Зокрема, там опублікували список найбільших боржників з оплати праці.

Нагадаємо, що в Мін’юсті повідомили, що застосовуватимуть санкції проти підприємств, що мають заборгованість перед своїми працівниками.

Також першим підприємством, майно якого примусово продали у Мін’юсті для погашення боргів перед працівниками, став черкаський «Азот».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін'юст назвав ТОП-3 підприємств, з яких стягнули найбільші борги із зарплати.

Коментарі
Додати коментар