До новин

В 11 банків та 11 фінкомпаній відібрали ліцензії на здійснення профдіяльності на фондовому ринку

02 травня, 2018
Законодавство
В 11 банків та 11 фінкомпаній відібрали ліцензії на здійснення профдіяльності на фондовому ринку

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку анулювала 11 банкам і ще 11 фінкомпаніям ліцензії на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку.

Про це йдеться на офіційному сайті регулятора, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Так, Ощадбанку, Сітібанку і «Банку ¾» анульовані ліцензії на управління цінними паперами та андерайтинг, Укргазбанку і ТАСкомбанку - на управління цінними паперами, банкам «Юнісон», «Земельний капітал» і «Траст-капітал» - на дилерську діяльність, Дойче Банку ДБУ і банку «Фамільний» - на брокерську діяльність і останньому, а також Альфа-банку на андеррайтинг.

Крім того, регулятор анулював ліцензії компаніям «Альтана Капітал», «Ай Пі Сек'юрітіз», «Міленіум Капітал», ІК А.І.С.Т. - Інвест (всім - на андеррайтинг), Запоріжсталь-АГ, Планета сервіс, Фенікс (всім на дилерську діяльність), Інформаційно-депозитарний центр Глобал, Київ-дилер (обидва на діяльність з управління цінними паперами), Колегія - цінні папери на депозитарну діяльність і Стокмаркет-інвест на брокерську діяльність.

Нацкомісія уточнює, що ліцензії анульовані у зв'язку з нездійсненням ліцензіатами професійної діяльності на фондовому ринку в період з 1 січня 2017 року по 12 квітня 2018 року.

Коментарі
Додати коментар