До новин

СЕТАМ презентував API для партнерської програми

21 травня, 2018
Продаж
СЕТАМ презентував API для партнерської програми

16 травня 2018 року відбулася презентація API для партнерської програми, яку впровадило державне підприємство «СЕТАМ» ( майданчик OpenMarket).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Впровадження Application Programming Interface розширює співпрацю з незалежними майданчиками і дасть змогу долучити ще більше потенційних покупців.

«Відтепер партнери зможуть підключатися до системи аукціонів арештованим майном та пройти весь шлях від залучення клієнта до процесу торгів безпосередньо на своєму майданчику», - розказав генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

З правилами додавання майданчиків можна ознайомитися за посиланням setam.net.ua.

«СЕТАМ стає дворівневою системою. Будь-який майданчик підключений до системи здійснює он-лайн обмін інформацією з Центральною базою даних за допомогою API та має рівні - конкурентні права з іншими майданчиками щодо долучення нових клієнтів», - додав Вишньов.

Виглядатиме це наступним чином: покупець на майданчику партнеру бачитиме товари, користувачі реєструватимуться через партнерський майданчик, подаватимуть заявки. У випадку, якщо користувач, який приїхав через партнера, виграє у торгах і розрахується за майно - партнер отримує винагороду.

Винагорода партнерів становитиме 20% від винагороди продавця .

«Мін’юст пишається одній з найуспішніших антикорупційних реформ: реформою ринку арештованого майна. Й відтепер будь-який майданчик зможе оцінити досконалість наших сервісів», - розповів заступник Міністра юстиції України Сергій Петухов.

Прикладний програмний інтерфейс (інтерфейс програмування застосунків, інтерфейс прикладного програмування, Application Programming Interface, API) — набір визначень взаємодії різнотипного програмного забезпечення. API — це метод абстракції між низькорівневим та високорівневим програмним забезпеченням.

«Громадськість вітає черговий крок Мінюсту до відкритості та співпраці», - підкреслила менеджер проектів урядово-громадської ініціативи «Разом проти корупції» Олеся Архипська.

«Введення АРІ для партнерських програм стало виконанням рекомендацій, наданих Антимонопольним комітетом України на адресу Мінюсту. Тепер займатися реалізацією майна може не тільки держпідприємство, а й будь-який учасник ринку», - додав Вишньов.

Коментарі
Додати коментар