До новин

У столиці через борги відключатимуть бювети та адмінбудівлі

23 травня, 2018
Борги
У столиці через борги відключатимуть бювети та адмінбудівлі

У Києві з 23 травня за борги відключатимуть від електропостачання адмінбудівлі та бювети, які обслуговуються комунальним підприємством «Київводоканал».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу «ДТЕК Київські Електромережі».

Зокрема, повідомляється, що зараз борг підприємства становить 228,4 мільйона гривень.

«Щоб мінімізувати негативні наслідки накопичення боргу «Київводоканалом», компанія змушена відключити 23 травня від електропостачання об'єкти «Київводоканалу», які не мають критичного впливу на технологічний процес (адміністративні будівлі, бювети тощо)», - йдеться в повідомленні. «ДТЕК Київські Електромережі» додають, що компанія закликає міську владу та «Київводоканал» «знайти джерело для розрахунків за спожиту електричну енергію».

Міська влада і «Київводоканал» поки не коментували це повідомлення. ДТЕК «Київські Електромережі» займається розподілом та постачанням електроенергії в Києві, входять в енергохолдингу «ДТЕК», що належить мільярдеру Рінату Ахметову. Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Київрада продовжила договір з ПАТ «Київенерго» до кінця літа.

Коментарі
Додати коментар