До новин

На Київщині працівникам підприємства-боржника виплачено майже 1,5 млн грн зарплат

24 травня, 2018
Борги
На Київщині працівникам підприємства-боржника виплачено майже 1,5 млн грн зарплат

Працівники спеціалізованого підприємства ПАТ «Борекс», що знаходиться в смт Бородянка Київської області, у повному обсязі отримали заборгованість по заробітній платі на загальну суму близько 1,5 мільйона гривень.

Про це розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Олексій Шевченко під час робочої наради зі співробітниками Державної виконавчої служби регіону, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Він зазначив, що повернути всю суму заборгованості працівникам вдалося після того, як майно підприємства-боржника було реалізоване на електронних торгах ДП «СЕТАМ». Після торгів на казначейський рахунок було перераховано 1 482 747 гривень, що дозволило у повному обсязі розрахуватися з працівниками.

Крім того, за словами посадовця, наразі вже описане та арештоване майно найбільшого боржника Київщини з виплати зарплат – ПрАТ «Пласт» на суму 2 370 929 грн.

Також Олексій Шевченко зазначив, що загалом на користь найманих працівників у Київській області стягнуто 2 805 596 грн, а державні виконавці вже завершили 129 виконавчих документів на суму 4 299 172 грн.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін'юст запустив відкритий реєстр компаній-боржників із зарплати.

Коментарі
Додати коментар