До новин

Ліквідатор виставляє на продаж майно Черкаської продовольчої компанії

28 травня, 2015
Ліквідація
Ліквідатор виставляє на продаж майно Черкаської продовольчої компанії

Господарський суд Черкаської області постановою від 30 квітня визнав банкрутом ТОВ «Черкаська продовольча компанія» (НПК), після чого ліквідатор оголосив про продаж майна компанії цілісним комплексом.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на газету «Урядовий кур'єр».

Ліквідатором ТОВ призначена арбітражний керуючий Наталя Левченко.

За умовами розпродажу, майно підприємства після реалізації повинно зберегти профіль виробництва (м'ясопереробка), а робітники - свої робочі місця.

З метою відновлення діяльності підприємства розпочато інвентаризацію його зобов'язань та облікових документів. У зв'язку з перешкоджанням ліквідаційній процедурі, відмовою від передачі колишнім керівництвом ЧПК первинної та бухгалтерської документації компанії, ліквідатор вимагає вважати недійсними печатки та штампи ТОВ «Черкаська продовольча компанія».

Компанія заснована в 1996 році, є одним з найбільших підприємств м'ясної промисловості України.

ЧПК, зокрема, займалася виробництвом ковбасних виробів, копченостей, м'ясних консервів та напівфабрикатів. Учасниками ТОВ є Віра Подобєдова і Леонід Харченко.

Збиток компанії в 2013 році виріс в 1,7 рази - до 16,63 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Черкаській продовольчій компанії заперечують підстави для визнання її банкрутом.

Коментарі
Додати коментар