До новин

У Мін’юсті відбувся семінар по роботі уповноважених із запобігання та виявлення корупції

18 червня, 2018
Події
У Мін’юсті відбувся семінар по роботі уповноважених із запобігання та виявлення корупції

Управління з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства юстиції України спільно з сектором з питань запобігання та виявлення корупції Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України за участі заступника начальника Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України з питань внутрішньої безпеки Олександра Вишневського провело семінар по роботі уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу міністерства.

Участь у заході взяли представники міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

«Під час зустрічі учасники обговорили проблемні питання, пов’язані з особливостями проведення службових розслідувань на підставі подань спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції або приписів Національного агентства з питань запобігання корупції відповідно до частини 3 статті 65 Закону України «Про запобігання корупції». Також в межах семінару учасники розглянули напрями діяльності щодо зменшення впливу корупційних ризиків в діяльності Міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України», - додали у прес-службі.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, в системі виклику арбітражних керуючих на дисциплінарну комісію Мін’юсту, може бути  закладена корупційна складова.

Коментарі
Додати коментар