До новин

Держава продає офіс збанкрутілого Укргазпромбанку

19 червня, 2018
Продаж
Держава продає офіс збанкрутілого Укргазпромбанку

Офісні приміщення у Києві на Дніпровській набережній (колишнє відділення банку Укргазпромбанку) виставлені на перші торги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«13 липня 2018 року у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень у Києві – колишнього відділення банку на вулиці Дніпровська набережна, 13. Актив перебуває на балансі ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» та на торги виставляється уперше», - зазначили у Фонді.

Початкова ціна реалізації – 32,21 млн грн. 

На продаж виставлено нежитлові приміщення загальною площею 1771 м2. Колишнє відділення банку обладнано усіма інженерними мережами, частина офісів – сьогодні перебувають в оренді. 

Крім нерухомості до складу лоту також входять меблі, кондиціонери, системи відеонагляду тощо. Загалом – 450 одиниць основних засобів.

Аукціон з продажу відбудеться 13 липня, кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 12 липня 2018 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, власники ПАТ «Укгазпромбанк» були пов’язані з «Нафтогазом», Віктором Ющенком і довели цю фінустанову до банкрутства.

Коментарі
Додати коментар