До новин

Суд визнав банкрутом компанію Клюєвих

06 липня, 2018
Банкрутство підприємств
Суд визнав банкрутом компанію Клюєвих

Господарський суд Донецької області визнав банкрутом компанію «Укрпідшипник».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Мінпром».

Постанова про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури датована 3 липня. Ліквідатором майна банкрута призначили арбітражного керуючого Дмитра Годовиченка.

Граничний термін на подачу заяви про грошові вимоги до боржника - два місяці з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом.

Як повідомлялося, Господарський суд Донецької області 25 січня поточного року почав процедуру банкрутства компанії «Укрпідшипник».

Заява про порушення справи про банкрутство подала компанія «Автотехпром» (Київ). Причина порушення справи - невиконання рішення Господарського суду Донецької області від 25 січня минулого року. Загальна сума вимог кредитора - 1,909 млн грн.

Приватне акціонерне товариство «Укрпідшипник» володіє великими пакетами акцій підприємств металургії, машинобудування та інших галузей.

«Укрпідшипник» контролюють брати Сергій і Андрій Клюєви, але з 9 березня Печерський районний суд Києва заборонив акціонерові підприємства фонду Slav Handel, Vertretung Und Beteiligung Aktiengesellschaft (володіє 94,18%) відчужувати його акції.

Коментарі
Додати коментар