До новин

Миколаївський облавтодор опинився на межі банкрутства

09 липня, 2018
Банкрутство підприємств
Миколаївський облавтодор опинився на межі банкрутства

Заборгованість ДП «Миколаївський облавтодор» із зарплати на сьогоднішній день становить 9 млн грн, також за підприємством числяться борги по ПДВ розміром у 8 млн грн.

Про це на позачерговій сесії Миколаївської облради повідомив в.о. начальника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на mycity.

За його словами, через затримку зарплати працівники почали звільнятися.

«Там кричуща ситуація, 9 млн грн заборгованість по зарплаті, 8 млн грн - з ПДВ, яка накопичилася за рік. Тобто укладалися договори облавтодору з ФОП, з іншими організаціями, які не були платниками ПДВ і він (податок) залишився на облавтодорі. На сьогоднішній день люди звільняються. Затримка зарплат з березня», - зазначив він.

Також у підприємства арештовано рахунки на суму 2,2 млн грн.

«Є питання, якє піднялось тільки після звільнення колишнього керівника. У нас знову арештовані рахунки в зв'язку з подачею Державною виконавчою службою на 2,2 млн грн. Тобто у нас зараз 2,2 млн грн просто підуть на оплату цієї заборгованості. Палива немає. Завдання №1 - це підняти, запустити облавтодор», - додав Максименко.

Щоб підняти підприємство, яке знаходиться на межі банкрутства, в Миколаївській Службі автомобільних доріг планують задіяти облавтодор як субпідрядника, а також скоротити кількість співробітників.

Коментарі
Додати коментар