До новин

Минулого тижня сума реалізації активів банків, що ліквідуються, склала 39 млн грн

11 липня, 2018
Продаж
Минулого тижня сума реалізації активів банків, що ліквідуються, склала 39 млн грн

Протягом минулого тижня відбувся продаж активів 25 банків, що перебувають в управлінні Фонду, на загальну суму 38,75 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Із них на 28,80 млн грн відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами та на суму 9,60 млн грн – з реалізації основних засобів банків. Крім того, 0,34 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банків, 0,02 млн грн – від продажу інших активів.

Зокрема протягом тижня, що минув:

- активи ПАТ «КБ «НАДРА» реалізовано на загальну суму 10,07 млн грн (у т. ч. 0,08 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку);

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «БАНК ФОРУМ» на суму 7,48 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК»  на суму 5,54 млн грн;

- активи ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК» реалізовано на загальну суму 4,96 млн грн (у т. ч. 0,01 млн грн – від реалізації інших активів);

- активи ПАТ «ДІАМАНТБАНК» реалізовано на загальну суму 3,25 млн грн (у т. ч. 0,06 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку, 0,01 млн грн – від реалізації інших активів);

- активи ПУАТ «ФІДОБАНК» реалізовано на загальну суму 2,31 млн грн (у т. ч. 0,01 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку);

- активи АКБ «НОВИЙ» реалізовано на загальну суму 1,78 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами АТ «НК БАНК» на суму 1,10 млн грн;

- відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «ВіЕйБі Банк» на суму 0,67 млн грн;

- активи АТ «Банк «Фінанси та Кредит» реалізовано на загальну суму 0,59 млн грн (у т. ч. 0,03 млн грн отримано від безпосереднього продажу майна банку).

Крім того, протягом тижня, що минув, відбувся продаж активів АТ «ІМЕКСБАНК», АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК», ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК», АТ «Фортуна-банк», ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», АТ «Дельта Банк», ПАТ «АВАНТ-БАНК», ПАТ «ВЕНКТОР БАНК», АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА», ПАТ «КБ «Інвестбанк»,  ПАТ «БГ БАНК», ПАТ БАНК «ТРАСТ», ПАТ «БАНК ПЕТРОКОММЕРЦ-УКРАЇНА», ПАТ АБ «СТОЛИЧНИЙ».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банк «Фінанси та кредит» не зміг продати борги Жеваго на 11,5 млрд грн навіть з дисконтом 80%.

Коментарі
Додати коментар