До новин

Компанія Oasis Travel досі не домовився з Bravo Airways про розмір боргу

12 липня, 2018
Борги
Компанія Oasis Travel досі не домовився з Bravo Airways про розмір боргу

Директор туристичної компанії Oasis Travel Ukraine Рафік Каіссі заявив, що авіакомпанія Bravo Airways досі не надала конкретної інформації щодо суми заборгованості туроператора.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Укрінформ.

«На даний момент звірка (щодо заборгованості) з авіакомпанією Bravo не зроблена. Тому що Bravo до цього часу нам не надала конкретних даних щодо заборгованостей і вимог щодо погашення... Наші дані і їхні дані відрізняються», - сказав Каіссі.

Він додав, що фінансові відносини між компаніями  побудовані таким чином, що термін виконання  взаємозобов'язань «прив'язаний до всієї льотної програми або до всього сезону».

«Тому до кінця сезону буде важко коректно і достовірно встановити, хто і скільки кому винен», - пояснив Каіссі.

Нагадаємо, 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то і діб люди чекали в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту «Київ». Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній свою провину не визнає.

Коментарі
Додати коментар