До новин

Кабмін призначив заступником міністра юстиції Іванну Смачило

12 липня, 2018
Законодавство
Кабмін призначив заступником міністра юстиції Іванну Смачило

Розпорядженням Кабінету міністрів України від 4 липня 2018 року №457-р заступником міністра юстиції призначено Іванну Смачило.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

З 11 липня відповідно до наказу Міністерства юстиції України №2580/к від 10 липня 2018 року Іванна Василівна приступила до виконання своїх службових обов’язків.

«Згідно розподілу повноважень Іванна Смачило відповідатиме за питання реформування системи адвокатури і процесуального законодавства та координуватиме роботу та діяльність Департаменту з питань правосуддя та національної безпеки, який безпосередньо підпорядкований Державному секретарю Міністерства. Крім того, вона буде спрямовувати діяльність Координаційного центру з надання правової допомоги та забезпечувати в межах повноважень взаємодію Міністерства з Апаратом Верховної Ради України, Адміністрацією Президента України та Секретаріатом Кабінету Міністрів України», - зазначили у відомстві.

До призначення Іванна Смачило працювала на посаді начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській та Рівненській областях.

Коментарі
Додати коментар