До новин

Житомирщина покращила показники роботи у сфері виконання судових рішень

20 липня, 2018
Законодавство
Житомирщина покращила показники роботи у сфері виконання судових рішень

Під час робочого візиту до Житомира заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко підсумувала роботу органів державної виконавчої служби цієї області у І півріччі 2018 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Заступник Міністра взяла участь у засіданні регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання рішень про стягнення аліментів. Вона позитивно оцінила участь у роботі штабу партнерів Головного територіального управління юстиції у Житомирській області – представників Головного управління Національної поліції України в Житомирській області, Управління  державної міграційної служби в області, Житомирського прикордонного загону Державної прикордонної служби України та обласної державної адміністрації. За її словами, саме завдяки співпраці цих органів з органами юстиції можливе ефективне виконання  судових рішень.

Глущенко зазначила, що Житомирщина покращила показники роботи за напрямом виконання рішень та продемонструвала загалом непогані результати у цій сфері.

Також заступник Міністра юстиції акцентувала увагу учасників засідання на пріоритетах роботи виконавчої служби - стягненні заборгованості зі сплати аліментів та заробітної плати.

«З набранням чинності другого пакету законів, розроблених в межах ініціативи Міністерства юстиції #ЧужихДітейНеБуває, доведеться ще ефективніше працювати, аби, посиливши відповідальність несумлінних батьків, збільшити рівень фінансової підтримки дітей. І цим самим забезпечити їхнє право на щасливе дитинство», - підкреслила Глущенко.

Коментарі
Додати коментар