До новин

Попереднє керівництво «Черкасиінвестбуду» звинуватили в доведенні КП до банкрутства

26 липня, 2018
Банкрутство підприємств
Попереднє керівництво «Черкасиінвестбуду» звинуватили в доведенні КП до банкрутства

Новий керівник КП «Черкасиінвестбуд» Геннадій Шевченко розповів, що за останні кілька місяців керування підприємством попереднього очільника воно було доведене до банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Про все».

В результаті дій попереднього керівництва казначейські рахунки підприємства виявилися заблокованими, а заборгованість за судовими рішеннями становить понад 1 мільйон гривень.

«За те, що підприємство вчасно не подало звіт рахунки підприємства було заблоковано. Є заборгованість по зарплаті. По судовим рішенням заборгованість становить понад мільйон гривень», - розповів Геннадій Шевченко.

Також він розповів, що в підприємстві не лишилося майна, жодних документів та діючих договорів.

«На мою особисту думку тут відбулася крадіжка комунального майна - винесено комп'ютери, оргтехніки. Було виявлено, що договори з комунальним підприємством було розірвані, а натомість укладено договори з приватними підприємствами. Одним з таких прикладів є договір з «Дирекцією парків» на роботи по зведенню доріжки в парку», - розповів він.

Натомість по ситуації з договорами з КП «Дирекція парків» зовсім інша.

«Між КП «Черкасиінвестбуд» та КП «Дирекція парків» було укладено угоду про виконання певного переліку робіт на зведення доріжки в парку. Ця доріжка робилася коштами спонсорів та меценатів. Ми уклали з комунальним підприємством договір про роботи, але на певному етапі директор КП «Черкасиінвестбуд» зрозумів, що ці роботи підприємство виконати не може і ми розірвали угоду та уклали її з іншим підприємством», - розповів директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко.

Нараз створена комісія, яка б розібралася в даній ситуації.

Коментарі
Додати коментар