До новин

Приватбанк вимагає більше інформації про власників своїх облігацій

17 серпня, 2018
Резонансні справи
Приватбанк вимагає більше інформації про власників своїх облігацій

Державний Приватбанк зажадав інформацію щодо обставин випуску та розміщення цінних паперів в арбітражному розгляді з держателями облігацій.

Про це свідчать документи, які є в розпорядженні «Економічної правди», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«У Приватбанку є підстави вважати, що деякі держателі облігацій можуть бути пов'язані з колишніми власниками Приватбанку», - йдеться в документі.

Виходячи з цього, Приватбанк попросив довірителя Madison Pacific Trust Limited звернутися до власників цінних паперів з проханням ідентифікувати себе, в тому числі вказати обсяг цінних паперів у власності, дату покупки, а також їх кінцевого власника.

Нагадаємо, держателі євробондів на 175 млн доларів з погашенням 28 лютого 2018 року і на 200 млн доларів з погашенням 23 січня 2018 року ініціювали розгляд у Лондонському арбітражному суді.

Як повідомлялося, в рамках націоналізації Приватбанку його зобов'язання перед спеціально створеною британською компанією - емітентом єврооблігацій - підлягали процедурі bail-in і були обмінені на акції додаткової емісії банку.

На початку жовтня 2017 року Приватбанк змінив довірителя (трасті) за згаданими єврооблігаціями. Новим довірителем виступає Madison Pacific Trust Limited замість Deutsche Trustee Company Limited (Великобританія).

Коментарі
Додати коментар