До новин

Чергова хвиля кредиторів збанкрутілого Діамантбанку отримає відшкодування

17 серпня, 2018
Банкрутство фінустанов
Чергова хвиля кредиторів збанкрутілого Діамантбанку отримає відшкодування

Продовжено часткове задоволення вимог кредиторів ПАТ «ДІАМАНТБАНК», включених до четвертої черги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування від 19 липня 2018 року було погоджено збільшення розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «Діамантбанк» на суму 75 536 455,40 грн, що становить у процентному співвідношенні 10% від загальної суми черги.

У зв’язку з цим, ліквідатором Діамантбанку продовжується часткове задоволення вимог четвертої черги кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «Діамантбанк».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Київський апеляційний адміністративний суд 27 березня 2018 року залишив без задоволення апеляційну скаргу ТОВ «БНС Трейд» на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 січня 2018 року. В ухвалі йшлося про залишення без розгляду позову ТОВ «БНС Трейд» до Національного банку України про визнання протиправною бездіяльність регулятора по відношенню до ПАТ «Діамантбанк».

Коментарі
Додати коментар