До новин

Готелі «в мінус»: експерти назвали найбільш збиткові галузі в Криму

03 вересня, 2018
Збитки
Готелі «в мінус»: експерти назвали найбільш збиткові галузі в Криму

До переліку найзбитковіших підприємств окупованого Криму увійшли компанії з готельного бізнесу і підприємства громадського харчування

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Кримські новини.

За шість місяців 2018 року прибуток кримських підприємств  зменшився на більш ніж 80,9% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року. Відзначається, що за результатами діяльності у січні – червні 2018 року прибутковими організаціями, питома вага яких склала 57,8% у загальній кількості підприємств півострова, отримано 8652,4 млн руб прибутку.

«У порівнянні з січнем – червнем 2017 року прибуток зменшився на 80,9%. Збитково працювали 42,2% підприємств», — зазначає видання.

Значна частка збиткових підприємств спостерігається в області інформації та зв’язку, культури, спорту, організації дозвілля і розваг (80,0%), охорони здоров’я і соціальних послуг (75,6%), у сфері готелів і підприємств громадського харчування (73,5%).

Найбільші обсяги збитків допустили організатори діяльності готелів і громадського харчування (26,0% від загальної суми збитків у Криму), охорони здоров’я і соціальних послуг (21,7%), підприємства промисловості (21,4%).

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, окупаційна влада Севастополя втратила 2 мільярди через банкрутство російського ОФК-Банку.

Коментарі
Додати коментар