До новин

Новокаховського автоперевізника визнано банкрутом

05 вересня, 2018
Банкрутство підприємств
Новокаховського автоперевізника визнано банкрутом

Припинити процедуру санації ТОВ «Компанія «Югтранс», визнати його банкрутом і відкрити його ліквідаційну процедуру — таку постанову 14 серпня прийняв Господарський суд Херсонської області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Новий день.

Розгляд цієї справи за позовом Новокаховської об’єднаної державної податкової інспекції тривав не один місяць. Постанова суду вже набрала законної сили, проте ще може бути оскаржена.

«Югтранс» ще недавно був одним із основних автобусних перевізників у Херсонській області. До останнього компанія брала участь у конкурсах на пасажирські маршрути, попри наявність боргів і відсутність у неї транспорту. Станом на 1 липня вона мала борги перед податковою в розмірі більше 2 млн грн та по зарплаті своїм працівникам — майже 400 тис. грн. Крім того, як зазначали під час судових засідань представники облдержадміністрації, юридична адреса компанії не співпадала з фактичною, тож всі договори на перевезення з «Югтрансом» довелося розторгнути.

Компанія «Югтранс» була заснована в 2001 році. Її засновниками, за даними YouControl, є бериславець Геннадій Гоффарт і херсонець Олексій Козаков. Перший з них нині керує і є співзасновником київського ТОВ «Транс Глобал Експрес». Багаторічним керівником ТОВ «Компанія «Югтранс» був Олег Ставицький, а останні роки підприємство очолювала Людмила Скапенко.

Коментарі
Додати коментар