До новин

Мін’юст анулював свідоцтва трьох арбітражних керуючих

17 вересня, 2018
Законодавство
Мін’юст анулював свідоцтва трьох арбітражних керуючих

Міністерство юстиції анулювало свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), виданих трьом особам.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідні укази відомства від 12 вересня 2018 року.

«Анулювати свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 851 від 04.2013, видане Рязанову Андрію Юрійовичу, на підставі його письмової заяви. Анулювати свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1774 від 12.2016, видане Михайлову Олександру Юрійовичу, у зв’язку зі смертю. Анулювати свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1331 від 08.2013, видане Шевченку Руслану Ігоровичу, у зв’язку зі смертю», - зазначається в наказах.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, наприкінці вересня пройдуть курси підвищення кваліфікації арбітражних керуючих.

Коментарі
Додати коментар