До новин

Група DCH Ярославського скаржиться, що Святаш не сплачує борги

08 жовтня, 2018
Борги
Група DCH Ярославського скаржиться, що Святаш не сплачує борги

Група DCH Олександра Ярославського заявляє, що захищає свої права як кредитора групи АІС і особисто її со-засновника, нардепа Дмитра Святаша виключно в рамках закону, а заяви парламентарія про звернення до правоохоронців розцінює як спробу ухилитися від виконання своїх боргових зобов'язань.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як наголошується на сайті DCH, у зв'язку з інформацією щодо звернення Святаша до правоохоронців, в якому нардеп згадав ім'я президента DCH Ярославського і одне з підприємств групи, DCH заявляє наступне: «Захист прав DCH як добросовісного набувача боргових зобов'язань групи АІС і боргових зобов'язань особисто Дмитра Святаша (со-засновника АІС і публічного бенефіціара на момент виникнення заборгованості) ведеться виключно в правовому полі».

У DCH нагадали, що мова йде про заборгованість корпорації АІС за кредитом УкрСиббанку в розмірі $50 млн, виданим в 2007 році, вимогу щодо повернення боргів за яким було переуступлено банком групі DCH в 2017 році. І про особистий борг Святаша УкрСиббанку, який був також перезданий DCH у загальному пулі боргів АІС.

Згідно із заявою, для того щоб викласти свою позицію щодо ситуації з погашенням заборгованості АІС представники керівництва DCH 17 вересня спеціально зустрічалися з журналістами, а позиція DCH як кредитора, який захищає свої законні права, детально викладена на офіційному сайті групи

Команда Ярославського заявляє, що розцінює звернення Святаша до поліції як чергову спробу не погашати заборгованість.

Коментарі
Додати коментар