До новин

Держава продає чергову партію боргів перед банками-банкрутами

09 жовтня, 2018
Продаж
Держава продає чергову партію боргів перед банками-банкрутами

У системі ProZorro.Продажі у другій декаді листопада відбудуться аукціони з продажу чергових 4 пулів активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу 41-го пулу увійшли права вимоги за 216 кредитами, що перебувають на балансі 8 банків: ПУАТ «ФІДОБАНК», АТ «ДЕЛЬТА БАНК», ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК», ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК», АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ», ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», ПАТ «АКТАБАНК».

Загальна заборгованість за договорами склала 2 626 млн грн, за 118 кредитами тривають судові провадження. Ще 38 кредитів перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 518 млн грн. У забезпечення за кредитами, зокрема передана  комерційна нерухомість в Дніпропетровській та Одеській областях, а також земельні ділянки в Київській області.

Аукціон з продажу пулу відбудеться 16 листопада.

До складу 42-го пулу увійшли права вимоги за 98 кредитами, що перебувають на балансі 12 банків: ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПАТ «ПРОФІН БАНК», ПАТ «ВБР», ПАТ «ВІЕЙБІ БАНК», АТ «ДЕЛЬТА БАНК», АТ «ЗЛАТОБАНК», ПАТ «КБ «НАДРА», АБ «ПОРТО-ФРАНКО», ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК», ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК».

Заборгованість за договорами - 1254 млн грн. Судове провадження триває по 74 кредитам і ще 25 передані в роботу Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 239 млн грн. У забезпеченні за кредитами перебувають виробничі та невиробничі приміщення в Одеській області, нежитлові приміщення в м. Харків, тощо.

Аукціон з продажу пулу відбудеться 19 листопада.

До складу 43-го пулу увійшли права вимоги за 61 кредитом, що перебувають на балансі 11 банків: АТ «КБ «ЕКСПОБАНК», ПАТ «ВІЕЙБІ БАНК», АТ «ДЕЛЬТА БАНК», ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», ПАТ «БАНК КАМБІО», АТ «ІМЕКСБАНК», ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ», ПАТ «АКТАБАНК», ПАТ «КБ «НАДРА» , ПАТ «КБ «ІНВЕСТБАНК».

Заборгованість за договорами - 1156 млн грн. Судове провадження триває по 99 кредитам і ще 28 кредитів передані в роботу Державної виконавчої служби. Стартова ціна пулу – 226 млн грн.

Аукціон з продажу пулу відбудеться 20 листопада

До складу 44-го пулу увійшли права вимоги за 20 кредитами, що перебувають на балансі 4 банків: АТ «Дельта Банк», ПАТ «ДІАМАНТБАНК», ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» та ПАТ «БГ БАНК».

Заборгованість за договорами – 1040 млн грн. Судове провадження триває по 17 кредитам і ще 6 кредитів передані в роботу Державної виконавчої служби. У забезпечення за кредитами передано комплекс будівель в Харківській області, майновий комплекс в Київській області, виробничі будівлі в Одеській області, тощо.

Стартова ціна пулу – 203 млн грн. Аукціон з продажу пулу відбудеться 28 листопада.

Коментарі
Додати коментар