До новин

Російські санкції не призведуть до наслідків і збитків для «АвтоКрАЗу»

02 листопада, 2018
Збитки
Російські санкції не призведуть до наслідків і збитків для «АвтоКрАЗу»

ПрАТ «АвтоКрАЗ», що потрапило до санкційного списку РФ, з 2014 року не має жодних відносин із підприємствами РФ - не постачає туди свою продукцію і не купує там комплектацію і матеріали.

Про це розповіла прес-секретар компанії Діна Стеганцева, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Говорити про якусь шкоду для підприємства безглуздо, тому що «КрАЗ» давно переорієнтувався на інших вітчизняних і зарубіжних постачальників, а також освоїв окремі позиції на заводах групи. На нашу думку, це невдала й безрезультатна відповідь на міжнародні санкції проти РФ, спрямована більше на те, щоб кинути тінь на імідж українських підприємств і топ-менеджерів. Реальної загрози або шкоди від упровадження цих санкцій для «КрАЗу» немає і бути не може», - сказала вона.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» - відомий на світовому ринку український виробник вантажної техніки, випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки «КрАЗ», зокрема в інтересах ЗС України.

Як повідомлялося, прем'єр РФ Дмитро Медведєв 1 листопада підписав постанову про впровадження спеціальних економічних заходів стосовно фізичних і юридичних осіб України.

Санкції поширюватимуться на 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб. Під обмеження, зокрема, потрапили машинобудівні підприємства - Харківський тракторний завод і «АвтоКрАЗ».

Коментарі
Додати коментар