До новин

Заарештоване російське судно «Норд» не продали з першого разу

08 листопада, 2018
Продаж
Заарештоване російське судно «Норд» не продали з першого разу

Російське судно «Норд» буде перевиставлене на аукціон зі зниженням ціни, оскільки торги, які були заплановані на 7 листопада, так і не відбулись, бо жоден із зареєстрованих учасників не сплатив гарантійний внесок для участі у торгах.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу СЕТАМ.

«Торги не відбулися, оскільки ні один з зареєстрованих учасників не сплатив гарантійний внесок для участі у торгах. Згідно з законодавством, судно згодом буде виставлено на наступний аукціон зі зниженням ціни», - розповіли в прес-службі.

Свого часу, у зв'язку з окупацією Криму Росією судно було незаконно захоплене Російською Федерацією. Згодом, судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.

Відповідно до Постанови КМУ, до моменту рішення про конфіскацію це судно буде реалізоване. Кошти від реалізації повинні бути зараховані на рахунок АРМА у державному банку і й чекати рішення суду.

На участь в торгах 7 листопада зареєструвалося 12 учасників. Проте, на жаль, жоден з них вчасно не сплатив гарантійний внесок (81 309,05 грн). Система, згідно з діючим законодавством, була змушена відмовити їм в реєстрації. Згідно правил торгів, лот буде виставлено на продаж знову зі зниженням ціни. Стартова ціна - 1 626 181,00 грн. Зниження ціни буде відповідати висновку оцінювача, але не більше, ніж на 10%.

Коментарі
Додати коментар