До новин

Прокуратура звинувачує керівника заводу на Тернопільщині в колосальних збитках

08 листопада, 2018
Збитки
Прокуратура звинувачує керівника заводу на Тернопільщині в колосальних збитках

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора одного з підприємств харчової промисловості, що уклав договори за заниженою ціною, внаслідок чого підприємство отримало майже 47 млн грн збитків.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу прокуратури.

«Розслідуванням встановлено, що директор підприємства без одержання попередньої згоди зборів учасників товариства,  уклав невигідний договір купівлі-продажу майнових прав, за умовами якого передав у власність одного з ТЗОВ майнові права на 2 приміщення картоплесховищ. Діючи умисно та всупереч інтересам очолюваного підприємства, з метою одержання неправомірної вигоди для іншої особи, достовірно знаючи, що ціна є заниженою та не відповідає ринковій вартості і вартості затрачених на неї матеріальних ресурсів службовець своїми діями спричинив шкоду підприємству», - зазначили правоохоронці.

За даними прокуратури, сума завданих збитків становить близько 47 млн грн, що є тяжкими наслідками для інтересів юридичної особи.

«Завершено розслідування за  ч. 2 ст. 364-1 КК України (зловживання повноваженнями, тобто умисне, з метою одержання неправомірної вигоди для іншої особи, використання всупереч інтересам юридичної особи приватного права своїх повноважень, що спричинило тяжкі наслідки інтересам юридичної особи», - додали в прокуратурі.

Коментарі
Додати коментар