До новин

Головні події тижня

09 листопада, 2018
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про сумну долю луганського металургійного гіганта

Господарський суд Луганської області 19 жовтня 2018 року порушив провадження у справі про банкрутство Алчевського металургійного комбінату. Сума боргу підприємства перед ініціюючим кредитором майже досягла позначки в 5 мільйонів гривень.

Про майбутній вплив Кодексу з процедур банкрутства на бізнес-клімат

Головний юрисконсульт Смарт-Холдингу Лада Кондуфорова детально розповіла, чому Кодекс з процедур банкрутства стане ще одним кроком для поліпшення бізнес-клімату в Україні.

Про відповідальність керівництва банків за доведення до банкрутства

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб подав до правоохоронних органів заяви проти власників, керівників, менеджерів та клієнтів неплатоспроможних банків на суму 423 мільярда гривень, але суди винесли обвинувальні вироки у справах лише на 430 мільйонів гривень.

Про арештоване російське судно, яке не вдалось продати з першої спроби

Російське судно «Норд» буде перевиставлене на аукціон зі зниженням ціни, оскільки торги, які були заплановані на 7 листопада, так і не відбулись, бо жоден із зареєстрованих учасників не сплатив гарантійний внесок для участі у торгах.

Про проблеми в української «дочки» російського банку

Стало відомо, що ВТБ не виключає подальшого погіршення ситуації з ліквідністю українського дочірнього банку при збереженні існуючих обмежень за судовим рішенням. ВТБ хотів би здати ліцензію українського банку, але не може цього зробити в силу судових обмежень і виконання всіх зобов'язань перед клієнтами.

Коментарі
Додати коментар