До новин

ГПУ завершила розслідування у резонансній справі щодо екс-керівників Укргазбанку

12 листопада, 2018
Резонансні справи
ГПУ завершила розслідування у резонансній справі щодо екс-керівників Укргазбанку

Генпрокуратура завершила розслідування стосовно колишніх керівників АБ «Укргазбанк» у справі заподіяння 100 млн гривень збитків.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу відомства.

Управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього заступника голови Правління АБ «Укргазбанк» та колишнього заступника директора Київської регіональної дирекції АБ «Укргазбанк».

«Досудовим розслідуванням доведено злочинну діяльність колишніх керівників банку, яка полягала в організації розтрати чужого майна у змові з групою осіб, шляхом надання кредитних коштів в розмірі 100 млн грн підконтрольному фіктивному підприємству без мети їх повернення, внаслідок чого заподіяно матеріальну шкоду АБ «Укргазбанк» в особливо великих розмірах», - зазначили в ГПУ.

Розслідування завершено, сторонам кримінального провадження повідомлено про завершення досудового розслідування та надано право на доступ до матеріалів досудового розслідування.

Досудове розслідування щодо встановлення співвиконавців цих та інших злочинів триває.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, службові особи Укргазбанку заволоділи його коштами під час видачі кредитів для VS Energy.

Коментарі
Додати коментар