До новин

Виробник сільгосптехніки Pichon оголосив про банкрутство

20 листопада, 2018
Банкрутство підприємств
Виробник сільгосптехніки Pichon оголосив про банкрутство

Представники французької компанії Pichon, яка спеціалізується на виготовленні сільгосптехніки, повідомили, що підприємство знаходиться в стані банкрутства.

Компанія має 6 місяців, щоб знайти стратегічного партнера-покупця або джерела фінансування повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Аgropolska.

Господарський суд в Ренні оголосив про банкрутство Pichon 7 листопада 2018 р. Gilbert Industries, придбана Pichon у 2015 році, була ліквідована з негайним припиненням операцій.

У 2015 році компанія Pichon мала змогу інвестувати в будівництво нового виробничого цеху площею 22 тис. м2 в Ландівізіо, а також в компанії Gilibert Industries і Breton, яка може частково вплинути на фінансові труднощі, з якими зіштовхнулася Pichon Group.

Як виявилося, попри складну ситуацію, продажі продукції Pichon постійно зростали протягом двох років і наразі компанія все ще має замовлення та є лідером на французькому ринку.

На сьогодні Pichon має можливість продовжувати функціонувати й одночасно шукати покупця, який забезпечить безперервність роботи. Протягом 6 місяців державні органи допомагатимуть Pichon Group у пошуку покупців.

Коментарі
Додати коментар